RECEPTEK
FRISS, PIRÍTOTT ZÖLDSÉGEK ÜVEGTÉSZTÁVAL
ZÖLDFŰSZERES MÁRTÁSBAN
(BudaClean)
HOZZÁVALÓK:
Szabályozók, munkafolyamatok, alapnyilvántartások, alapdokumentumok, szervezeti felépítés, munkakörök, munkaköri leírások, értékesítési, kereskedelmi csatornák, áruforgalom, kereskedelem, pénzügy, számvitel, webshop.
ELKÉSZÍTÉS:
Elsőként készítsük elő, ami a serpenyőbe kerül! Az alapnyilvántartások és az alapdokumentumok után a szervezeti felépítéssel és a munkakörökkel, valamint a munkaköri leírásokkal folytassuk. A mártáshoz szükségünk lesz szabályozókra, amit óvatos kevergetés mellett adjunk a munkafolyamatokhoz. Köretként értékesítési és kereskedelmi csatornákat tegyünk mellé és ne feledkezzünk el a kereskedelmi, pénzügyi és számviteli kérdésekről sem. Étvágygerjesztő díszítésnek egy webshopot ajánlunk hozzá!