Az oldal megjelenítéséhez az Internet Explorer 7+ vagy a Mozilla Firefox böngésző használatát javasoljuk.
Bezár
HUN¦ ENG

FRISS, PIRÍTOTT ZÖLDSÉGEK ÜVEGTÉSZTÁVAL

ZÖLDFŰSZERES MÁRTÁSBAN

(BudaClean)

HOZZÁVALÓK:

Szabályozók, munkafolyamatok, alapnyilvántartások, alapdokumentumok, szervezeti felépítés, munkakörök, munkaköri leírások, értékesítési, kereskedelmi csatornák, áruforgalom, kereskedelem, pénzügy, számvitel, webshop.

ELKÉSZÍTÉS:

Elsőként készítsük elő, ami a serpenyőbe kerül! Az alapnyilvántartások és az alapdokumentumok után a szervezeti felépítéssel és a munkakörökkel, valamint a munkaköri leírásokkal folytassuk. A mártáshoz szükségünk lesz szabályozókra, amit óvatos kevergetés mellett adjunk a munkafolyamatokhoz. Köretként értékesítési és kereskedelmi csatornákat tegyünk mellé és ne feledkezzünk el a kereskedelmi, pénzügyi és számviteli kérdésekről sem. Étvágygerjesztő díszítésnek egy webshopot ajánlunk hozzá!