Avocado Labs - Mire jó az Avocado?
Az oldal megjelenítéséhez az Internet Explorer 7+ vagy a Mozilla Firefox böngésző használatát javasoljuk.
Bezár
HUN¦ ENG

MIRE JÓ AZ AVOCADO?

Talán pontosabb lenne úgy feltenni ezt a kérdést, hogy mennyi mindenre jó az Avocado. Ízelítőnek összeállított receptgyűjteményünkből az mindenképp kiderül, hogy igazán sokoldalú résztvevője, szereplője az üzleti élet konyhájának.

Válogasson kedvére, ízlelgesse receptjeinket! S ha úgy adódik, hogy szüksége lenne a főztünkre, biztos lehet benne, hogy az Avocado harmonizálhat az Ön ízeivel is. Legyen szó valami egyszerű, vagy akár egy egészen különleges kompozícióról!

Teremtsük meg az ideális szervezeti működést néhány hét leforgása alatt, megfizethető áron a lehető legkevesebb kompromisszummal!

Megálmodni-megvalósítani-bevezetni-használni.

Egy megszokott szoftveres megoldáshoz képest úgy, ahogyan tényleg működni akar a cég. Ez jelentős különbség a piacon megszokott informatikai gyakorlathoz képest. Ez hatékonyságot és költségmegtakarítást jelent megrendelőink részére. Nem kell lecserélniük a bevált ügyviteli alkalmazásaikat, azokhoz alkalmazkodva a vállalat vezetése a szoftver alkalmazásával megkapja a kontroll eszközét a szervezet irányítópultját. Mert egy vállalat vezetése, irányítása nem informatikai, hanem üzleti kérdés.

Ügyfeleink elsősorban azért választanak bennünket, mert úgy érzik értjük a problémáikat, nehézségeiket és tudunk a céljaikkal azonosulni, vagy akár javaslatokkal azoktól indokoltan eltéríteni. Fel tudjuk oldani a ma már vállalkozás elméleti oktatások törzsanyagába tartozó dilemmát, hogy hogyan lesz működő vállalkozás a hazai „tulajdonos/ügyvezető” alapú kisvállalkozásból, aki hordozza az evolúciójának minden elemét és terhét. Hogyan tud elszakadni mindettől, ami a növekedésének gátló tényezője.